Beleef en deel je geloof met onze liederen

Ons repertoire bestaat voornamelijk uit Engelstalige gospelmuziek. Het is een mix van ballads, a capella- én swingende (black)-gospelnummers. Wij zingen liederen van onder andere Sela, het Oslo Gospel Choir, Remco Hakkert, Brooklyn Tabernacle Choir en andere gospelartiesten. Daarnaast zingen wij ook Nederlandstalig repertoire. De liederen worden meestal vierstemmig uitgevoerd en begeleid door onze band. Sommige liederen kennen een afwisseling van solopartijen en koorzang. Onze muziek is heel gevarieerd en spreekt een breed publiek aan.

In ons repertoire vindt je praise, gezongen gebeden en natuurlijk kerst en paas liederen.

In onderstaand overzicht vind je ons hele repertoire aan liederen. Van de meeste liederen linkt de titel naar de teksten en vertalingen. Verder kun je onze liederen zoeken op soort, zoals pasen, kerst en bijbelliederen.

De liederen met een ♪ erachter bevatten naast de liedtekst ook een geluidsfragment. Dit zijn opnames van één van onze eigen cd’s.
De liederen met © Sela erachter zijn van Sela. Deze nummers bevatten naast de liedtekst ook een link naar een Youtube filmpje met het lied. De christelijke band Sela schrijft nieuwe liederen voor kerk van nu.