Nieuwsflits april 2019

  • Kerstconcert

Inmiddels hebben we het Passieconcert afgesloten en daarmee tijd om toe te werken naar iets anders.
Zondagmiddag 15 december gaan we samen met All4Music in de Grote Kerk te Terneuzen een concert geven. Bij sommige nummers van All4Music zijn wij de backing vocals.

Vanuit de Stichting Grote Kerk in 2019 graag zijn we gevraagd om samen met All4Music Groede een concert te organiseren in de Grote Kerk. All4Music is een kwartet met twee zangeressen en twee muzikanten. Ze richten zich op het zingen van nummers uit musicals en optredens voor kleine podia.
De groep is vooral bekend geworden in Zeeuws-Vlaanderen door hun optreden bij Ride for the Roses, in Terneuzen. Afgelopen Kerst heeft deze groep als volledig nieuwe activiteit een kerstconcert gegeven in de Grote Kerk te Groede. Dit was een groot succes.
De link naar het YouTube filmpje van hun optreden heb ik hierbij gevoegd.

https://www.youtube.com/watch?v=mhcgCkN3hK8

  • Enquête

Tijdens de ledenvergadering hebben we het een en ander besproken en daar is ook het idee gekomen om een enquête op te stellen over de gezamenlijke activiteiten. We zijn er mee aan de slag gegaan en hebben een enquête opgesteld. We hopen dat jullie deze willen invullen zodat we hier spoedig een vervolg aan kunnen geven.

Website

  • Zoals jullie vast wel op de website gezien hebben, staat de “Lichtwijzer” tegenwoordig online, deze zal vanwege kostenbesparing niet meer gedrukt worden. De adressenlijst en de diverse roosters zijn ook weer zichtbaar.
  • Tijdens de ledenvergadering is ook het kopje “waarom zingen wij” aan de orde gekomen. Dit stukje is al wat verouderd en sommige stukjes zijn nog van oud-leden. Daarom is het tijd voor wat aanpassingen. Wie zou hier een stukje voor willen schrijven?
  • Vooral voor de nieuwe leden is het heel leuk om een “smoelenboek” te hebben, ook hier willen we mee aan de slag. Er zijn vast en zeker de nodige `Or Tamimers die hier leuke ideeën over hebben. We horen graag jullie mening en ideeën hierover.

Toestemming publicatie foto’s en video’s

  • In de bijlage ook een formulier omtrent toestemming publicatie van foto’s en video’s.

Korenroute/openavond

  • Zaterdag 5 oktober doen we mee met de korenroute (informatie hierover volgt t.z.t). Dit lijkt ons tevens een ideale gelegenheid om de aankomende open-avond onder de aandacht te brengen. We zullen dan vrij direct daarna een open repetitie avond organiseren zodat geïnteresseerde al snel kunnen proeven van de sfeer op de repetitieavond.

 

Nieuwsflits

maart 2019

Concert van Oslo Gospel Choir op 18 en 19 oktober 2019 in Veenendaal.

 

 

augustus 2018

Sophie Guiljam heeft na lang wikken en wegen helaas besloten haar lidmaatschap op te zeggen, dit vanwege andere hobby’s/verplichtingen.

Tevens heeft ook Sienie te kennen gegeven vanwege werk en gezin haar lidmaatschap te beëindigen.

Koffiebonnen zijn vanaf heden af te halen bij Edith.

Aangezien de post tegenwoordig veelal digitaal wordt verstuurd en het abonnement op de postbus erg prijzig is (€235,- per jaar) hebben we besloten het abonnement per 1-12-2018 te beëindigen. Het nieuwe postadres van `Or Tamim wordt het adres van het secretariaat: Noorddijk 6, 4542 NA Hoek.

Is je map met bladmuziek niet compleet? Kun je een vervangend exemplaar opvragen bij Gabriëlla of Edith.

Vanwege de verbouwing van de PKN-gemeente in Aardenburg, is de medewerking tijdens de kerstnacht (24 december 2018) geannuleerd, dit betekent dat we dit jaar geen kerstoptredens gepland hebben staan.

Sinds enkele jaren starten we maandelijks met een avondopening hiervoor hebben een aantal leden zich destijds aangemeld, misschien zijn er nog meer leden die zich hiervoor willen aanmelden zodat de groep wat groter is. Opgeven kun je doen via Edith of stuur een mailtje naar info@ortamim.nl